Gold Coast

Hotellimme Brisbanessa oli rautatieaseman, Roma Stationin lähellä,  ja olimme paikallisjunalla sukuloimassa Gold Coastilla.,  joka on n. 70 km Brisbanesta etelään. Gold Coast oli melkoinen turistirysä, tosin siellä käy ja asuu ilmeisesti ”aikuisempia” lomanviettäjiä eli eläkeikäisiä. (Brisbanen yläpuolella on Sunshine Coast, jossa nuoret käyvät surffailemassa ja joka on ikäänkuin Lada, jos Gold Coast olisi vaikkapa Bemari..)

Gold Coastilla oli mm. 70-kerroksinen pilvenpiirtäjä ja toista rakennettiin. Taloissa on asuntoja, joissa sitten asutaan itse, tai vuokrataan lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa. Australia-opaskirjan mukaan paikka ei ole mikään nähtävyys, ja olemme molemmat samaa mieltä. Takuulämmintä siellä varmasti on. Ja japanilaisia turisteja laumoittain. He asuvat paikkakunnan loistohotelleissa ja heitä kuljetetaan vain ”omissa” (japanilaisten omistamissa)  kaupoissa, muuten he eivät paikkakunnalla liiku.

Iltapimeällä tulimme omaan hotelliin pakkaamaan, sillä aamulla oli lähtö Hong Kongiin yöpymään kahdeksan ja puolen tunnin lennon jälkeen ja seuraavana aamuna Singaporeen. Kotimatka on siis alkanut.

IMG_0588

Joulutähti kukkii,  joulu tulee!

IMG_0679Hard Rock Cafe Gold Coastilla. Australia-oppaassa on samanlainen kuva, mutta kitara on siinä kärsinyt palovammoista (poltettu siis). Reijo on kyllä Fender-miehiä, mutta olkoon nyt yksi Gibsonkin kuvassa!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Gold Coast

 1. Tuomas sanoo:

  Oletteko nyt Singaporessa?

 2. Tii sanoo:

  Älkää nyt sitten vaan eksykö matkalla.

 3. anna sanoo:

  Teretulemast kotosuomeen.;)

 4. Eeva sanoo:

  Urakka suoritettu ja luin rästiin jääneet postaukset! 😀 Täytyy sanoa, että olen myyty! Tää ainaski rupee laittaa roposia possuun, ihan varmasti haluan sinne kengurumaahan kans!
  Mukavaa kotomatkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s